Alhambra, mon amour
Durată: | 1h 45m |
Descrierea spectacolului
Tip spectacol: muzica veche din perioada interbelica si postbelica. In repertoriu se regasesc melodii care s-au cantat pe scena Teatrului de Vara Alhambra in perioada interbelica
Componenta artistica:
Miruna Ionescu – voce
Valentin Albesteanu – vioara
Taraful de oras: Valentin Cucu (pian), Nicolae Petrea (contrabas), Daniel Mustatea (acordeon)
Durata: 1h 45min (cu pauza)
Pret bilet: 59 lei
Va recomandam sa veniti cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru ca noi sa va preluam comanda de mancare si bautura.
*ANUNT IMPORTANT privind spectacolele din Gradina Alhambra!
Pentru spectacolele si evenimentele organizate cu vanzare de bilete, fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:
– daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol/eveniment si timpul de montare permite acest lucru, reprezentatia se muta la una dintre salile Teatrului si Restaurantului Elisabeta. Daca acest lucru nu este posibil, fie se reprogrameaza, biletele ramanand valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol/eveniment din programul Teatrului si Restaurantului Elisabeta.
– daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se suspenda, nefiind posibila reprogramarea lui si nici rambursarea costului biletului achizitionat.
Va reamintim ca achizitionarea biletelor se supune termenelor si conditiilor Gradinii Alhambra, conform regulamentului afisat pe site, in sectiunea Regulament oficial al spectatorului.
Sinopsis
Promenadele lungi din zilele in care soarele nu mai contenea sa straluceasca erau la ordinea zilei in Bucurestiul de odinioara. Doar terasele, cafenelele si intalnirea vechilor prieteni ii opreau pe bucuresteni din a se plimba, in pas elegant, pe Calea Victoriei, pe Kiseleff sau in Parcul Cismigiu.
Gradina Alhambra era unul dintre locurile preferate ale domnilor si doamnelor – acolo se purtau discutii despre strainatate, moda sau ultimele stiri. Acolo se savurau spectacole de vodevil, concerte ale unor artisti internationali sau serile cu staif in care personaj principal erau Maria Tanase sau Faramita Lambru.
Miruna Ionescu, violonistul Valentin Albesteanu si Taraful de Oras va propun o plimbare de seara prin Bucurestiul de odinioara, cu slagare fredonate prin cafenele si cofetarii, ritmuri de dans pe Podul Mogosoaiei, culminand cu veselia care insotea celebra „bataie cu flori” de la sosea.